Έλεγχος & περιορισμός ιατρικών εξόδων

health

Η Gamma Air Medical, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από γιατρούς, με πολυετή εμπειρία σε ιατρικά περιστατικά, έχει αποκομίσει σημαντική εμπειρία και στον έλεγχο και περιορισμό των ιατρικών εξόδων.

Προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες στους πελάτες μας εστιάζοντας στις προληπτικές ενέργειες διατήρησης του κόστος των ιατρικών υπηρεσιών όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Στόχος μας είναι να διατηρούμε χαμηλά το κόστος, ελέγχοντας τις τιμές των νοσοκομείων και κλινικών.

Αυτό πρακτικά εγγυάται την κατά το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ιατρικών υπηρεσιών σε απόλυτα λογικές τιμές. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί εξονυχιστικό έλεγχο στα τιμολόγια των πελατών της, ώστε να διαπιστωθεί αν τα τιμολόγια συμπίπτουν με την χορηγηθείσα θεραπεία ή ακόμα και αν τα τιμολόγια είναι αυθεντικά. Επίσης, για να είναι ο έλεγχος πιο ακριβής και λεπτομερής κάθε ένα τιμολόγιο ελέγχεται διπλά και διασταυρώνεται χωριστά. Παράλληλα, μπορούμε να παρακολουθούμε την περίπτωση του εκάστοτε ασθενούς ξεκινώντας από την αρχική εκτίμηση των ιατρικών εξόδων, βασιζόμενοι στην διάγνωση και την προτεινόμενη θεραπεία. Είμαστε σε θέση προσφέρουμε υπηρεσίες εκτίμησης κόστους νοσηλείας και θεραπείας, ανάλογα πάντα με την συγκεκριμένη διάγνωση, λόγω της εμπειρίας μας και της συνεργασίας μας με μεγάλα νοσοκομεία και κλινικές της ευρύτερης περιοχής μας. Αυτό μπορεί φανεί πολύ χρήσιμο και ως παραπομπή για θεραπεία ασθενών/πελατών μας. Στο τέλος της θεραπείας αμέσως ελέγχονται τα ιατρικά έξοδα για περιττές εξετάσεις, υπερβολικές χρεώσεις ή και τυχόν λάθη στα τιμολόγια. Το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Gamma Air Medical μπορεί επίσης να προσφέρει ιατρικές συμβουλές και βοήθεια σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείας ή εταιρείας Travel Assistance από όλο τον κόσμο. Όταν ένα ξένος επισκέπτης έχει κάποια πάθηση ή ένα επείγον ιατρικό πρόβλημα μπορούμε να προσφέρουμε άμεσα βοήθεια. Μπορούμε να οργανώσουμε την μεταφορά του για ιατρική περίθαλψη, εισαγωγή σε νοσοκομείο αν χρειαστεί και να ελέγχουμε την κατάστασή του συνεχώς. Επίσης, μπορούμε να ελέγχουμε την κατάσταση ασθενών που νοσηλεύονται και σε δημόσια νοσοκομεία. Όταν υπάρχει ελλιπής πληροφόρηση για την κατάσταση ενός ασφαλισμένου που έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα, λόγω της απόστασης ή και της γλώσσας, αναλαμβάνουμε να συλλέξουμε ιατρικές πληροφορίες και να ετοιμάσουμε ιατρικές αναφορές- εκθέσεις για κάθε περίπτωση.